Starea de sanatate a senatorului Antonie Iorgovan s-a agravat, motiv pentru care a fost mutat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, informeaza NewsIn.

Senatorul Antonie Iorgovan a fost internat, pe 18 septembrie, in stare grava, la clinica de oncologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, iar pronosticul medicilor este rezervat in privinta evolutiei sale.

Senatorul Antonie Iorgovan a fost transferat la inceputul acestei luni la o clinica din Viena dupa ce a stat internat mai mult de o saptamana la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals". Apropiati ai lui Iorgovan, printre care Senatorul PSD Serban Nicolae au declarat la acel moment, ca internarea acestuia la Institutul "Matei Bals" a fost programata dinainte si ca senatorul face un tratament regulat, care implica prezenta la spital, pentru cate o saptamana. Nicolae a precizat ca, impreuna cu Ion Iliescu l-a vizitat pe Iorgovan la spital si au putut observa atunci ca senatorul Iorgovan a luat cateva kilograme in greutate.

Antonie Iorgovan, in varsta de 59 de ani, a fost operat in primavara de un cancer la pancreas, intre timp a urmat un tratament cu citostatice, care impune internarea sa periodica in spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.