Veniturile unora dintre firmele care au raspuns apelului prezidential pentru curatarea gunoaielor din zona Glina - respectiv Tehnologica Radion, Euroconstruct, PA&CO si Eurovia - au crescut cu peste 70 milioane euro, dupa ce Primaria Capitalei le-a majorat valoarea contractelor aflate in derulare, informeaza Mediafax
Cele patru firme de constructii - ai caror patroni sunt apropiati atat de seful statului, cat si de PD - au obtinut cele mai importante contracte pentru asfaltarea orasului. De asemenea, firmele Tehnologica Radion, Euroconstruct Trading '98 si Eurovia au in intretinere mai multe bulevarde ale Capitalei, pentru care incaseaza sume cuprinse intre 15 si 21 milioane de euro. Din bugetul de un miliard de dolari alocat de municipalitate in 2007 pentru reabilitari de strazi, cele patru firme au reusit sa obtina contracte caror valori depasesc jumatate din bugetul alocat reparatiilor drumurilor. Adica peste 500 de milioane de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.