Ludovic Orban ne-a confirmat ieri ca pana la sfarsitul anului vor fi alocate oficial sumele necesare achizitionarii celor doua avioane Airbus pentru compania Tarom

Ministrul Transporturilor a declarat ca bani exista, in ciuda afirmatiilor sustinute de ministrul Finantelor si Economiei.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, il contrazice pe colegul sau de partid si de Guvern Varujan Vosganian in scandalul avioanelor prezidentiale, sustinand ca aeronavele vor fi achizitionate pana la sfarsitul acestui an. "Aeronavele
Airbus vor fi cumparate, iar sursele de finantare vor fi prevazute intr-un memorandum separat, la urmatoarea rectificare bugetara, conform intelegerii cu Ministerul Finantelor. Cele doua avioane fac parte dintr-un contract mai vechi pentru achizitionarea a patru avioane pentru Tarom, dintre care doua au fost deja cumparate", a declarat Ludovic Orban. El a confirmat astfel indirect afirmatia lui Traian Basescu potrivit careia avioanele "taiate" de Vosganian sunt incluse in contractul incheiat intre Tarom si Airbus, parte a intelegerii dintre Adrian Nastase si Jean Pierre Raffarin.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.