Primaria Capitalei va finaliza reabilitarea a 375 de bulevarde pe care le are in administrare pana in luna mai a anului viitor, urmand ca alte 43 de artere sa fie reabilitate pana la sfarsitul lui 2008, a declarat, ieri, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
"Reabilitarea infrastructurii, adica a celor 375 de artere pe care le-am preluat la inceputul mandatului meu, o voi termina in mai anul viitor", a precizat Videanu, in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Potrivit edilului-sef, „cele 375 de artere vor fi aduse la un nivel de serviciu pe care il impune exigenta unei capitale europene”.

Totodata, primarul general a mai adaugat ca, in conditiile in care, in prezent, municipalitatea are in administrare 418 strazi, celelalte 43 de artere urmeaza sa fie reabilitate pana la sfarsitul anului 2008 si inceputul lui 2009, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.