Nicolae Vacaroiu, Presedintele Senatului, a anuntat, ieri, in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, retragerea din functia de vicepresedinte al Comisiei de control parlamentar al Serviciului de Informatii Externe a deputatului PSD Constantin Nita
In locul acestuia, “Grupul parlamentar al PSD l-a desemnat pe deputatul Gabriel Petru Vlase sa ocupe functia de vicepresedinte al acestei comisii, sa ocupe locul vacant”, a precizat Vacaroiu. Propunerea grupului parlamentar PSD a fost validata in unanimitate de parlamentarii prezenti la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului. Noul vicepresedinte s-a nascut in Bacau, la 3 aprilie 1971. A absolvit, in 1996, Institutul Politehnic Bucuresti si, in 2004, Colegiul National de Aparare si Colegiul Superior de Securitate Nationala. In prezent, frecventeaza cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.