Parlamentul i-a validat astazi pe Alexandru Sassu si pe Rasvan Popescu la sefia SRTV si respectiv CNA. Cei doi au condus institutiile pe toata perioada verii in interimat.

Alexandru Sassu, propus de PSD in Consiliului de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune (SRTV), a fost numit astazi, de plenul Parlamentului, in functia de presedinte director general al TVR, cu 247 voturi pentru si doua impotriva, dupa ce a condus interimar aceasta institutie.

Pentru numirea in functie, Alexandru Sassu a avut nevoie de 232 de voturi, adica jumatate plus unu din totalul voturilor din Parlament, iar mandatul sau va expira in anul 2011, informeaza NewsIn.
Dupa numirea in functie, Alexandru Sassu a declarat ca este greu de spus daca va reusi sa schimbe situatia TVR in cei patru ani de mandat ai sai.

El a mai declarat ca principala sa preocupare o reprezinta problema manageriala a postului public de televiziune, "atat din punctul de vedere al finantelor, cat si din cel al structurii organizatorice".

Parlamentul l-a ales astazi pe Rasvan Popescu in functia de presedinte al Consiliului National al Audiovizualului cu 235 voturi pentru si 14 voturi impotriva, dupa ce a condus interimar, aceasta institutie din data de 28 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.