Guvernul a decis ca suma de bani pe care Ministerul Transporturilor o astepta pentru achizitionarea a doua avioane Airbus 318, sa fie realocata CFR, a declarat ministrul fintelor, Varujan Vozganian.

"A existat o mentionare care privea achizitionarea celor doua aeronave, dar am scos-o din proiect si aceasta finantare a fost inlocuita cu cea pentru CFR", a declarat Vosganian, dupa cum informeaza NewsIn.

Intrebat daca avioanele respective erau cele cerute de presedintele Basescu, ministrul a replicat: "CFR a avut prioritate. Vom vedea daca inclusiv presedintele va mai face declaratii legate de avioanele bune sau rele".

Guvernul a comandat patru aeronave Airbus-318 pentru compania Tarom. Doua dintre acestea au fost achitate si livrate companiei Tarom in noiembrie si decembrie anul trecut. Urma ca celelalte doua avioane Airbus 318 sa fie platite si livrate pana la sfarsitul lui 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.