Atacantul echipei nationale, Adrian Mutu, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca selectionata Romaniei se afla in fata unui "meci pe viata si pe moarte", informeaza agentia NewsIn.

"Cu Belarus o sa fie un meci frumos, foarte echilibrat, pe viata si pe moarte. Este un joc important pentru ca ne apropiem de sfarsitul preliminariilor si suntem foarte aproape de calificare. Vrem sa aducem bucurie suporterilor. Suntem foarte concentrati si mobilizati, dar nu cred ca o victorie in Belarus ne va aduce calificarea, nu trebuie sa ne facem iluzii. Abia atunci cand vom fi calificati si matematic putem sta linistiti", a declarat Mutu.

Jucatorul roman a fost intrebat de catre ziaristii prezenti la conferinta de presa, ce rezultat isi doreste in partida Olanda-Bulgaria."Un egal. Cred ca ar fi mai bine sa se termine egal, decat una dintre ele sa castige cele trei puncte. Ne uitam mai mult in spate in grupa si asta e bine. Deci nu depindem de altii. De ce trebuie sa vorbim de ce face Olanda? Ei trebuie sa se gandeasca sa ne depaseasca. Dupa multa vreme, depindem doar de noi", a comnentat Mutu.

Adrian Mutu a atras atentia de asemenea asupra mijocasului echipei Belarus, Aleksander Hleb, care evolueaza la gruparea engleza Arsenal Londra. "Ar trebui sa fim foarte atenti la el pentru ca nu e jucator pe care sa-l subestimam. Mie mi se pare mai mult un pasator, decat un golgeter, ceea ce il face motorul echipei", a declarat romanul.

Partida Belarus-Romania, din preliminariile EURO 2008, va avea loc sambata, de la ora 19:00, si va fi transmisa de TVR1. In aceeasi zi, se va mai disputa partida Olanda-Bulgaria. Dupa sapte partide, Romania se afla pe primul loc in Grupa G, cu 17 puncte, echipa noastra este urmata de Bulgaria, cu 15 puncte, si de Olanda, care are 14 puncte. Portocala mecanica are insa un meci mai putin disputat in cadrul grupei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.