Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca daca el nu ar fi candidat la Primaria Capitalei, actualii primari de sector nu ar fi ajuns pe aceste functii.

Presedintele s-a aflat astazi la inaugurarea unui centru de tratament pentru persoanele cu dizabilitati. In acest context, Traian Basecu a atras atentia asupra faptului ca primarii de sector au uitat ca el a fost o locomotiva electorala pentru toti cei care au fost alesi, si ca in acelasi timp au renuntat la proiectul politic de a „reface Bucurestiul spre a fi un singur ors”.

"Acest deziderat a fost ratat de catre partidele Aliantei, dupa ce fiecare primar de sector s-a vazut fiecare pe scaunul lui. Multi dintre primari au uitat ca au fost alesi in conditiile in care daca n-ar fi profitat de candidatura mea, n-ar fi fost primari niciodata", a mai declarat presedintele.

Cu aceasta ocazie, Seful statului a afirmat faptul ca Alianta DA nu si-a respectat promisiunea de a face din Bucuresti o entitate, adica sa elimine sectoarele in care capitala e impartita. "Marea problema a capitalei este ca este administrata fragmentat si ca marile proiecte nu pot fi gestionate in mod eficient, desi este vorba despre acelasi oras.”, a declarat presedintele Basescu.

Seful statului a sugerat ca acelasi lucru s-a intamplat si la nivel guvernamental, adica faptul ca unii au uitat astazi ca sunt ministri doar pentru ca el a desemnat un Guvern al Aliantei DA, informeaza NewsIn.

Traian Basescu a facut aceste declaratii la inaugurarea centrului de recuperare neuropsihico-motorie "Panduri". Ca fost primar general, Basescu este cel care, in 2004, a gasit resursele financiare necesare derularii proiectului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.