Guvernul a decis ieri schimbarea din functie a unui numar de cinci prefecti din Botosani, Mehedinti, Vaslui, Vrancea si Bucuresti, informeaza NewsIn. Mioara Mantale a fost schimbata din functia de prefect al Capitalei, prin decizia primului-ministru. In locul ei a fost numit Catalin Deaconescu, care pana in prezent ocupa functia de subprefect al Bucurestiului, informeaza postul de televiziune Antena 3.
Mioara Mantale va ocupa functia de subprefect al Capitalei. Catalin Deaconescu, fost vicepresedinte al PNL Bucuresti sector 3 in perioada iunie-decembrie 2005, este absolvent al Facultatii de Administratie Publica din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Ceilalti prefecti schimbati din functie sunt: Roman Cristian Constantin (Botosani), Marius Balu (Mehedinti), Ion Oprea (Vrancea) si Ioan Zaharia (Vaslui).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.