Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inceput sedinta de tranzactionare de luni cu cresteri de peste 0,6%, iar cel mai mult s-a apreciat indicele societatilor financiare, BET-FI, actiunile SIF fiind cele mai tranzactionate titluri in primele minute ale sedintei.
Indicele BET, care arata evolutia celor mai lichide zece titluri listate, s-a apreciat cu 0,63% fata de valoarea pe care o avea la sfarsitul sedintei de vineri, iar indicele compozit la Bursei, BET-C, s-a apreciat cu 0,85%.

Indicele celor cinci societati financiare, BET-FI, s-a apreciat cu 1,48% fata de valoarea cu care a inchis sedinta de vineri. In primele minute ale sedintei de luni, cel mai tranzactionat titlu financiar a fost SIF Moldova (SIF2), cu schimburi de peste 500.000 lei, urmat de actiunile SIF Muntenia (SIF4), cu tranzactii de 362.016 lei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.