Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Cluj l-au retinut pe Cosmin Razvan Roman, directorul comercial al Companiei Nationale a Metalelor Pretioase si Neferoase REMIN SA Baia Mare, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, anunta DNA.

Din probele administrate pana in prezent, a rezultat ca, in perioada noiembrie 2006 - august 2007, Cosmin Roman, in calitate de director comercial al Remin Baia Mare a pretins de la un denuntator suma de 27.000 euro.Suma pretinsa urma sa faciliteze denuntatorului castigarea a doua licitatii organizate de compania pe care o conducea. Din acesti bani, directorul Remin a primit, efectiv, in patru transe, suma de 12.500 euro, informeaza NewsIn.

Potrivit acuzarii, pentru cea de-a doua licitatie, programata ieri, directorul comercial al Remin a pretins, de la denuntator, suma de 7.000 de euro din suma totala pretinsa de 27.000 euro.

In cursul zilei trecute, Razvan Cosmin Roman a fost prins in flagrant primind suma de 2.000 euro, dupa ce, anterior, mai primise 10.500 euro.

In urma acestui fapt, procurorii au dispus retinerea inculpatului pentru 24 de ore urmand a fi prezentat, Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.