Politistii de la crima organizata au capturat, in urma cu cateva zile, o tona de anhidrida acetica, un precursor din care se fabrica heroina. Traficantii, insa, nu sunt de gasit. Oamenii legii au identificat doar un intermediar, un tanar din Bucuresti care incerca sa vanda marfa.

Din cantitatea de peste o tona de anhidrida se puteau face cinci sute de kilograme de heroina, care ar valora pe piata neagra aproape un milion si jumatate de euro.

Tona de anhidrida a intrat in tara acum 2 ani, dar politistii de la crima organizata au intrat pe fir acum vreo luna. In acest timp, marfa a stat depozitata in curtea unui bucurestean din cartierul Chitila, care a declarat ca a asteptat un cetatean turc sa vina sa ridice marfa. Cum trecusera doi ani si turcul nu mai aparea, bucuresteanul s-a gandit sa o valorifice singur pe piata neagra, dar au intrat pe fir politistii sub acoperire.

Cele 1180 de kilograme de anhidrida erau puse in bidoane de 20 de litri. Din ele se puteau face 5 sute de kilograme de heroina, care ar fi putut aduce un castig de cel putin un milion si jumatate de euro.

Bucuresteanul a primit interdictie de a parasi localitatea, iar politistii de la crima organizata spera ca-i vor gasi, in urmatoarele zile, si pe adevaratii traficanti.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.