Ieri seara, dupa ce a participat la o emisiune TV pana la miezul noptii, Elena Udrea s-a indreptat direct spre Administratia Prezidentiala in autoturismul Mercedes, cu care aceasta a mai fost vazuta la palat si in urma cu doua saptamani. Udrea nu a negat atunci ca a fost in Cotroceni, justificand prezenta sa timp de trei ore in palat cu o vizita pe care i-a facut-o bunei sale prietene, fosta colega la cancelarie, careia i-a adus niste carti de istorie politica din perioada cuprinsa intre cele doua razboaie mondiale.

E greu de crezut insa ca in acest caz tot despre vizitarea bunei prietene ar putea fi vorba, doar daca la Cotroceni se lucreaza si in schimbul de noapte. Elena Udrea a parasit Palatul dupa circa o ora si jumatate, la 1:42. Seful statului avusese si el un program incarcat marti seara, de la ora 20:00 participand la scoala de vara "Comunitati romanesti si identitate Europeana", la Mogosoaia.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.