Sapte candidati pe un loc la Scoala de agenti de politie de la Campina 4788 de tineri se lupta zilele acestea pentru cele 685 de locuri disponibile la Scoala de Agenti de Politie “Vasile Lascar” de la Campina.


Sapte candidati pe un loc la Scoala de agenti de politie de la Campina
4788 de tineri se lupta zilele acestea pentru cele 685 de locuri disponibile la Scoala de Agenti de Politie “Vasile Lascar” de la Campina. Dintre candidati, 3511 sunt barbati si 1277 femei, fapt care dovedeste, in opinia conducerii IGPR, ca o cariera in politie devine tot mai atragatoare si pentru reprezentantele sexului frumos.
Concurenta de peste 6,9 candidati pe loc face ca lupta pentru intrarea la un liceu bun din Capitala sa para ceva simplu, iar majoritatea facutatilor nu pot decat sa viseze la o asemenea concurenta cu ocazia admiterii.
Surse din cadrul IGPR spun ca perspectiva unui loc de munca relativ sigur si a unui statut social respectabil ii face pe tot mai multi tineri sa aleaga o cariera in Politie. Lucru care nu poate decat sa bucure conducerea institutiei, confruntata pana nu demult cu o serioasa criza de efective.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.