Primarul comunei gorjene Rosia de Amaradia, Cristinel Faitar, a ajuns in atentia anchetatorilor, dupa ce inspectorii Curtii de Conturi Gorj au descoperit mai multe nereguli la lucrarile de constructie a caselor sinistratilor.
In raportul inaintat la Parchet, inspectorii au sesizat ca firma aleasa sa realizeze sobele si pardoseala a incasat toti banii si a efectuat doar jumatate din lucrare.

“ECHIPA”. Pe langa primarul Cristinel Faitar, si alti cinci angajati ai Primariei din Rosia de Amaradia, care au facut parte din comisia de receptie a lucrarilor, se afla in atentia procurorilor. Asta dupa ce Curtea de Conturi Gorj nu a putut descarca de gestiune o lucrare, care, dupa cum spun inspectorii, a fost incasata in totalitate si realizata pe jumatate. Mai exact, o firma din Gorj trebuia sa realizeze 118 sobe si sa monteze peste 4.400 de metri patrati de parchet in casele sinistratilor din Seciuri. Licitatia a fost castigata pentru suma de aproape 80.000 de euro. Banii au fost dati de Primaria Rosia de Amaradia la sfarsitul anului trecut, insa la fata locului inspectorii Curtii de Conturi au descoperit ca doar jumatate din contract a fost realizat, respectiv doar sobele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.