Functionarul roman, cu unele exceptii, are nevoie de o vizita a "sefului cel mare" ca sa se mobilizeze pentru a-si face treaba. La Glina sau Maracineni, lucrarile "s-au miscat" dupa ce presedintele s-a deplasat la fata locului si a trasat directive.

Care sa fie motivul pentru care angajatul roman are nevoie ca seful sau „conducatorul” sa bata cu pumnul in masa pentru a respecta fisa postului?

Vizita recenta a presedintelui Traian Basescu la groapa de gunoi de la Glina, soldata cu o mobilizare demna de Epoca de Aur, poate fi simbolica pentru cum se intampla lucrurile in Romania.

Miile de tone de gunoi ar fi „gadilat” si astazi narile trecatorilor daca „seful cel mare” n-ar fi trecut pe-acolo. Dar cum a trecut, intr-o singura zi au fost mobilizate la actiune 150 de basculante si 30 de excavatoare care au carat mizeria, ba chiar, in loc au fost plantate si flori.

O alta celebra vizita a lui Basescu, de data aceasta mai insistenta, a fost la podul de la Maracineni: seful statului a verificat zilnic, timp de doua saptamani, stadiul lucrarilor, pentru a se asigura ca traficul rutier intre Moldova si Muntenia va fi restabilit cat mai curand.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.