Piata imobiliara va transforma cele sase hectare de terenuri din zona Razoare-13 Septembrie intr-un ansamblu de blocuri-turn

Zona Razoare-13 Septembrie are toate sansele sa devina cea mai cautata zona imobiliara, odata cu inchiderea treptata a fabricilor din aceasta parte a Bucurestiului. Agentii imobiliari spun ca valoarea unei arii de aproape sase hectare, din care TitanMar detine 12.396 mp, si valoarea blocurilor existente si viitoare vor creste exponential imediat dupa ce municipalitatea isi va face publica politica urbanistica de aici.
Pana acum, primarul Adriean Videanu a anuntat ca fabricile si unitatile de productie vor trebui sa iasa treptat din Capitala, asa cum se intampla in statele civilizate ale Europei.

Astfel, sustin agentii imobiliari, sectiile dezafectate ale societatii Vulcan, aflate pe Bulevardul Progresului (fost Trafic Greu), vecine cu TitanMar (firma apartinand familiei Videanu), vor deveni cu siguranta spatiu de dezvoltare imobiliara.

De altfel, zona este foarte favorizata, mai ales ca se afla pe o axa de trafic care va deveni foarte fluenta. O data, prin pasajul rutier intermodal de la Razoare (care o va lega rapid de Autostrada Bucuresti-Pitesti si - prin pasajul Basarab - de DN1) si, apoi, prin lucrarile de modernizare aproape finalizate de pe Soseaua Viilor, care o va lega de sudul Capitalei si iesirea din Romania spre Giurgiu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.