Doi colonei din Serviciul Roman de Informatii au fost avansati la gradul de general de brigada, prin decrete semnate, ieri, de presedintele Traian Basescu. Cei doi ofiteri sunt George-Viorel Voinescu si Sergiu Anton.
George-Viorel Voinescu este adjunct al directorului SRI, are 44 de ani, a primit gradul de colonel acum trei ani si a fost numit in functia actuala acum doi ani. A absolvit Facultatea de Logistica din cadrul Academiei de Inalte Studii Militare in anul 1994, un curs postuniversitar de contabilitate informatizata in anul 1999, precum si Colegiul National de Aparare in anul 2006.

Inainte de a deveni adjunct al directorului SRI, George Voinescu a ocupat diferite functii de conducere in Brigada Antiterorista si in Directia Financiara a SRI. Celalalt ofiter avansat ieri, generalul Sergiu Anton, lucreaza in centrala SRI, dar „nu are o functie publica”, ne-a precizat purtatorul de cuvant al SRI, Marius Bercaru.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.