O serie de clinici importante ale SMC au fost deja desfiintate

Adevarata lupta se da pentru terenul pe care se afla cea mai mare unitate medicala a Armatei Romane
Fostul ministru al apararii, Teodor Atanasiu, unul dintre sustinatorii "groparului" SMC, generalul Ioan Sirbu, a fost acuzat ca a incercat in repetate randuri sa vanda curtea SMC. De aceste manevre nu era strain nici actualul sef al spitalului. Tranzactia nu s-a concretizat insa, cu toate eforturile depuse.

O mare firma germana de aparatura medicala a facut, anul trecut, o propunere concreta pentru un parteneriat privat-militar. Societatea ar fi urmat sa construiasca in curtea SMC un ansamblu de cladiri pentru birouri, MApN urmand sa primeasca o cota parte din beneficii.

Parteneriatul, care se bucura de sprijinul generalului Ioan Sirbu si al sefului Comandamentului Logistic, generalul Catalin Zisu, a picat, deoarece nu exista cadrul legal necesar materializarii unui astfel de proiect. De un parteneriat similar s-a aratat interesat si patronul Stelei, Gigi Becali, care nu era la prima afacere cu Armata. Odata ce SMC se va muta in Calea Plevnei, batalia pentru terenurile spitalului se va redeschide.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.