Conducerea Colegiului Gheorghe Lazar din Bucuresti s-a trezit vineri cu executorul judecatoresc la poarta pus pe fapte mari
Au aflat stupefiati ca vor ramane fara bunurile din scoala in contul unei datorii mai vechi, neachitate de Primaria Sectorului 5. La sosirea executorului, doar paznicii se aflau la acea ora in incinta liceului. Barbatul a fost surprins de aparitia ziaristilor si de vestea ca se va pune sechestru asupra bunurilor din salile de clasa. Confirmarea a venit de la avocati. Nici directorul adjunct a Colegiului Gheorghe Lazar nu stia ce cauta executorul judecatoresc in incinta colegiului.

In contul datoriilor de doi ani de zile ar fi trebuit sa raspunda Primaria de sector. Mai exact primarul Marian Vanghelie care nu a fost insa de gasit. Nici purtatorul de cuvant al edilului nu prea stie ce se intimpla. Este in concediu.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.