Un sofer si-a pierdut viata in aceasta dimineata, iar patru femei care erau in remorca autovehiculului au scapat cu rani usoare dupa ce tractorul in care se aflau a fost lovit, in zona localitatii Valu lui Traian, de trenul intercity care circula pe ruta Constanta-Bucuresti, transmite corespondentul NewsIn.
Seful Serviciului Politiei Rutiere Constanta, comisar sef Constantin Dancu, a declarat ca accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata care era semnalizata corepunzator cu semnale acustice si luminoase. In urma impactului, locomotiva a lovit cabina tractorului, iar soferul de 53 de ani a murit pe loc. In remorca se mai aflau patru femei care mergeau la munca.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul. Locomotiva si unul dintre vagoane a fost avariat. Nici un calator din tren nu a fost ranit insa. La aceasta ora, circulatia feroviara este blocata temporar pe ruta Constanta-Bucuresti pana cand va fi adusa o alta locomotiva pentru a se relua traseul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.