Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a numit in conducerea unor importante aeroporturi directori ai firmei cu care a lucrat in campania anti-Basescu la referendum.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a numit in Consiliile de Administratie ale aeroporturilor Timisoara si Otopeni nu mai putin de trei personaje-cheie cu care a colaborat in campania pentru suspendarea presedintelui. Numirile au avut loc in cazul Aeroportului Timisoara pe 21 mai, adica la doua zile dupa referendum.

Cei trei nu au nici in clin, nici in mineca cu activitatea unui aeroport, iar doi dintre acestia se disting prin functiile inalte pe care le ocupa sau pe care le-au ocupat in firma News Outdoor, cea care a raspuns in zona de vest a tarii de amplasarea afiselor anti-Basescu in campania pentru suspendarea acestuia.

Directorul general pentru Romania al News Outdoor, Cristian Popescu, a fost numit membru in Consiliul de Administratie al Aeroportului Bucuresti Otopeni. El este totodata fratele lui Mihai Popescu, consilier personal al ministrului Ludovic Orban. Cristian Popescu spune ca numirea sa nu are legatura nici cu rudenia sa cu consilierul ministrului si nici nu a fost facuta pentru ca el se afla la cirma firmei care a raspuns de difuzarea afiselor pro-demitere. Ceea ce explica numirea sa este doar calitatea de membru PNL, spune acesta.

Cit priveste activitatea firmei News Outdoor la referendum, Popescu pretinde ca a acceptat in mod egal atit comenzile celor care au sustinut demiterea presedintelui, respectiv PNL si PSD, cit si pe cele ale taberei anti-demitere, adica PD. In plus, News Outdoor nu a acordat nici un discount in relatia contractuala. Popescu a adaugat ca afisele anti-Basescu au fost puse in urma unui contract semnat de agentia de outdoor, pe care o conduce, direct cu PNL si PSD. Amintim ca actualul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, a fost seful campaniei de demitere a presedintelui Basescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.