Fostul ministru al Transporturilor si sotia acestuia sint mai bogati cu o vila in Austria. Linga o pirtie de schi, 160 de metri patrati, valoare impozabila - 450.000 de euro.

In declaratia de avere a deputatului PSD Miron Mitrea a rasarit o vila. Achizitionata in 2007, locuinta l-a costat pe fostul ministru al Transporturilor 450.000 de euro. Vila, de numai 160 mp, este situata intr-o statiune montana de lux din Austria - Seefeld. Tot in cursul acestui an, Miron Mitrea a contractat un credit bancar la Volksbank Romania, in valoare de 592.000 de euro. Aceste precizari au fost facute in declaratia de avere a deputatului PSD, actualizata pe 16 iunie. Aceleasi modificari apar si in declaratia de avere a deputatului Manuela Mitrea, sotia fostului ministru.

Miron Mitrea n-a putut fi contactat ieri telefonic. Nici sotia acestuia. Cei doi sint plecati, potrivit declaratiilor unor colegi din partid, in Statele Unite ale Americii. Ziarul „Romania libera“ consemna recent declaratia lui Viorel Hrebenciuc, care spunea ca familia Mitrea este plecata in Alaska, la vinatoare si pescuit. Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea si bun prieten cu Miron Mitrea, sustine ca fostul ministru este plecat, de fapt, in America, pentru o mai lunga perioada de timp. Alte surse din PSD sustin ca vacanta lui Mitrea in America ar dura trei luni si ca fostul secretar general al PSD ar urmari si anumite scopuri politice pe acolo, cum ar fi sprijin din partea sindicatelor din SUA pentru un nou proiect politic.

De cind nu mai este secretar general al PSD Miron Mitrea a fost mai mult plecat din tara. In primavara, fostul ministru era vazut in celebrul hotel de 7 stele Burj al-Arab, din Dubai.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.