Editia de anul acesta a festivalului international de interpretare nu va mai avea loc din cauza crizei de fonduri si de timp de la postul public.

Traditionalul festival Cerbul de Aur, organizat de televiziunea publica in Piata Sfatului din Brasov, va lua pauza si anul acesta, din cauza lipsei fondurilor pentru un eveniment muzical de o asemenea anvergura si a timpului mult prea scurt.

Presedintele director-general interimar al TVR, Alexandru Sassu, si autoritatile locale din Brasov se contrazic in privinta datei la care reprezentantii televiziunii publice trebuiau sa comunice ca au banii ne-cesari pentru organizarea festivalului. Astfel, la fel ca anul trecut, spectacolul Cerbul de Aur, care ar fi trebuit sa-si aniverseze a 16-a editie, a fost anulat.

Primaria a asteptat un raspuns din partea TVR

George Scripcaru, primarul Brasovului, a spus ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca TVR nu a trimis primariei niciun raspuns legat de organizarea editiei 2007 a Festivalului Cerbul de Aur.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.