Thierry Henry, starul Barcelonei si al nationalei Frantei, a luat importante masuri de securitate, pentru a se asigura ca familia sa nu va deveni tinta “mafiei romane'', care ar fi pus la cale un plan pentru a-i rapi fetita de doi ani pentru a pretinde apoi o rascumparare “grasa'', informa, ieri, OG Paper (Online Gambling Paper), consultat de Rompres.

Astfel, sotia si fiica fotbalistului francez sunt supravegheate non-stop de agenti de paza si protectie, dupa ce au au fost primite informatii cu privire la posibila existenta a unui plan de rapire. In jurul lui Thierry Henry au existat mereu cativa agenti de paza si protectie, insa in prezent resedinta sa va fi pazita 24 de ore din 24, iar sotia sa Claire si micuta Tea vor avea permanent garzi de corp in apropiere, gata sa intervina in orice moment. Temerile cu privire la existenta unui eventual complot de rapire nu fac decat sa accentueze atmosfera tensionata dintre modelul britanic si fotbalistul francez, al caror mariaj a devenit, in ultimele luni, extrem de fragil, mai comenteaza sursa citata.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.