Vremea va imparti regiunile tarii intre canicula si instabilitate atmosferica.

Daca jumatatea de sud si sud-est a tarii va fierbe astazi si maine la temperaturi de 38-39 de grade Celsius, pentru cealalta jumatate meteorologii au emis atentionare cod galben, iar fenomenele vizate sunt vijelii, averse si descarcari electrice, dar si temperaturi cuprinse intre 35 si 38 de grade Celsius.

In sud, vremea ramane fierbinte

In Banat, Crisana, Maramures, nordul si centrul Moldovei, valorile termice vor mai urca pana la 35-38 de grade Celsius doar maine dupa-amiaza.

In rest, cerul va prezenta innorari si vor fi averse insotite de intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie, dar si descarcari electrice. Mai ales maine seara si in timpul noptii, fenomenele de instabilitate atmosferica vor avea o intensitate mai mare.

Cele mai mici valori la care vor ajunge maximele termice de maine se vor inregistra in Maramures, unde vor fi cuprinse intre 30 si 33 de grade Celsius.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.