Presedintele Traian Basescu le-a recomandat ieri absolventilor Academiei de Politie, sa fie intransigenti, dar apropiati de cetateni, deoarece ei reprezinta "o insertie de oameni noi", care pot face ca institutiile Romaniei sa devina credibile, informeaza NewsIn.

Seful statului le-a recomandat proaspetilor absolventi sa se bazeze pe intransigenta si bunatate in exercitiul viitoarelor lor slujbe si sa regaseasca in fiecare cetatean un apropiat.

Un numar de 608 tineri absolventi ai Academiei de Politie au depus vineri juramantul in fata presedintelui, a ministrului de interne, Cristian David, si a chestorului sef Valentin Fatuloiu, comandantul Politiei Romane.
"Promotia dumneavoastra reprezinta acea insertie de nou, de oameni tineri, care vad altfel viitorul decat cei vechi", le-a mai spus Basescu, adaugand ca ei pot reprezenta "acea miscare in interiorul institutiilor, in asa fel incat institutiile Romaniei sa devina credibile in fata cetateanului".

Presedintele a aratat ca, o data cu timpul, mentalitatea li se poate schimba si le poate scadea entuziasmul cu care au iesit de pe bancile scolii, dar le-a recomandat proaspetilor absolvanti sa ramana entuziasti in slujba societatii.

Presedintele Traian Basescu si ministrul de interne Cristian David au fost invitati la festivitatea de absolvire a promotiei 2007 si de acordare a gradului de subinspector de politie si sublocotenent absolventilor Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.