In accident au fost raniti 16 romani, doi grav, dintre care unul este in stare foarte critica. Restul de 14 romani au rani usoare.

Ranitii sunt internati la clinica din Szeged, iar consulul Constantin Aron a precizat ca reprezentantii consulatului urmeaza sa ii viziteze imediat ce va fi posibil.

Autobuzul, care plecase de la Constanta, avea la bord 32 de persoane, potrivit datelor comunicate de politie Consulatulului General de la Szegend. Agentia de presa MTI, citata de Reuters, informase initial ca la bordul autobuzului se aflau 35 de persoane.

Potrivit agentiei MTI, soferul trailerului a intrat pe contrasens si a lovit autobuzul, care s-a rasturnat pe o sina ferata din apropiere.

Accidentul a avut loc intre orasele Mako si Szeged, pe un pod de pe raul Mures, in apropierea frontierei cu Romania, potrivit unei surse din politia ungara, citata de MTI.

Consulul Aron a declarat pentru Realitatea TV ca la locul accidentului se afla consulul Maria Pop si ca reprezentantii consulatului sunt in contact cu autoritatile din Romania pentru gasirea unui autocar care sa-i aduca in tara pe pasagerii care nu au fost raniti in accident.

Potrivit corespondentului Realitatea TV, circulatia pe DN 43, in sensul Nadlac-Mako a fost inchisa.