Ministrul internelor a intrat in conflict deschis cu sefii Politiei Romane, care nu au luat masuri pe A2 (Bucuresti-Constanta) nici a doua zi dupa accidentul in lant.

Accidentele produse, la sfarsitul saptamanii trecute, pe Autostrada Soarelui ar putea decapita Politia Romana. Dupa ce, sambata, i-a demis pe seful Politiei Autostrazi si pe cel al Politiei Rutiere, ministrul internelor, Cristian David, a pus tunurile si pe capii IGP.

Deranjat de faptul ca nici la o zi dupa accidentele soldate cu un mort si 13 raniti, seful politiei, chestorul Dan Valentin Fatuloiu, in subordinea caruia se afla Politia Autostrazi, nu s-a grabit sa ia masuri pentru siguranta traficului pe A2, David a declarat: „E regretabil ca politia nu isi face treaba in teren si sta in birouri uitandu-se la televizor!”.

„A fost o trimitere directa la chestorul Fatuloiu care s-a multumit doar sa astepte un comunicat de presa referitor la masurile luate de ministru”, sustin surse din minister.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.