Masinile-capcana descoperite la Londra urmau sa fie actionate cu ajutorul telefoanelor mobile, care insa nu au functionat si a caror examinare a permis arestarea mai multor persoane n ultimele zile, informeaza cotidianul Evening Standard in editiade astazi.

Cotidianul londonez afirma ca telefoanele mobile urmau sa declanseze o explozie.

Telefonul depus in Mercedesul parcat pe Hymarket, in apropiere de Piccadilly, a fost apelat de doua ori joi noapte. Cel care era in celalalt Mercedes, parcat la distanta de 200 de metri, a fost apelat de patru ori, potrivit cotiodianului, care precizeaza ca mecanismul nu a functionat din "motive de ordin tehnic", informeaza NewsIn.

Dupa ce a luat telefoanele, politia a ajuns la originea apelurilor, care au dus-o la adrese din Liverpool, Glasgow si Staffordshire, potrivit Evening Standard.

Medicul iordanian Mohammed Jamil Abdelkader Asha, arestat sambata seara impreuna cu sotia sa, locuia in acest comitat, potrivit presei britanice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.