"Steaua și Anderlecht Bruxelles au ajuns ieri la un acord in privinta transferului lui Cyril Thereau la campioana Belgiei. Reprezentantii clubului Anderlecht la negocieri au fost managerul general Heman Van Holsbeeck si secretarul general Philippe Collin, iar reprezentantul clubului Charleroi a fost managerul general Arnaut-Mogi Bayat", se arata in comunicatul publicat marti pe site-ul echipei ros-albastre.

Site-ul echipei belgiene Anderlecht Bruxelles anuntase ieri ca atacant al Stelei Cyril Thereau va semna un contract pe patru ani cu campiona Belgiei.

"Anderlecht s-a inteles atat cu jucatorul, cat si cu cei doi proprietari ai lui Thereau, Steaua si Charleroi, care detine 30% din drepturile jucatorului. Oficialii campioanei Belgiei au fost marti la Bucuresti, unde au negociat cu Steaua si au incheiat intelegerea", anunta ieri site-ul lui Anderlecht.

Transferul lui Thereau a fost luni subiectul unei neintelegeri, dupa ce patronul stelist, Gigi Becali, anuntase in conferinta de presa in care l-a prezentat pe noul antrenor, Gheorghe Hagi, ca l-a vandut pe Cyril Thereu la FC Bruges pentru 2,9 milioane de euro. Oficialii lui FC Bruges au dezmintit insa informatia.

Reprezentantii ros-albastrilor precizand ulterior ca au anuntat gresit destinatia plecarii lui Thereau.

Cyril Thereau a fost achiziționat de Steaua de la Charleroi, in luna august a anului trecut, contra sumei de 700.000 de euro.