"S-a hotărat. Lupescu va delega arbitrii in Liga I. De acum inainte nu se știe cum va fi. Eu cred că se vor vedea in primul rand imbunătățiri calitative in arbitrajul romanesc, fiindcă nu se mai putea să se persiste in greșeală. Lupescu incearcă să schimbe ceea ce nu merge. E tanăr, are putere. Eu cred că oamenii trebuie cultivați in spiritul corectitudinii", a declarat Dragomir, care nu a fost prezent luni la ședința Comitetului Executiv.

Acesta a mai spus că are incredere in faptul că trecerea delegării arbitrilor in sarcina FRF va da rezultate. Dragomir a precizat că nu este un lucru rău ca FRF să se implice mai mult in activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor și consideră că "este o răspundere in plus a Federației, iar Mircea Sandu și Lupescu incearcă să facă un lucru bun".

Președintele Federației Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anunțat in urmă cu două săptămani că din sezonul viitor delegările arbitrilor nu vor mai fi făcute de președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, ci de o persoană din administrația FRF. Constantin a comentat atunci această decizie: "Pentru CCA este ca o palmă ca altcineva să facă delegările".