Rapperul 50 Cent se afla in negocieri pentru un rol in thriller-ul "Righteous Kill", din distributia caruia mai fac parte si actorii Robert De Niro si Al Pacino, potrivit Reuters.

De Niro si Pacino vor interpreta rolurile unor detectivi care urmaresc un criminal in serie, in timp ce 50 Cent va fi un traficant de droguri care ii va ajuta sa investigheze cazul, informeaza Newsin.

Cei doi actori legendari ai cinematografiei americane nu au mai jucat impreuna pe parcursul unui intreg film din 1974, cand au lucrat la partea a doua a seriei "Nasul". Ei au mai aparut impreuna intr-o singura scena, in 1995, in productia "Heat".

50 Cent (Curtis Jackson) a debutat ca actor in 1995, in pelicula "Get Rich Or Die Tryin"', bazat pe trecutul sau de traficant de droguri.

Pelicula "Righteous Kill", ce are un buget de 60 de milioane de dolari, va fi regizata de Jon Avnet. Filmarile vor incepe in luna septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.