Vicepresedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Attila Gasparik, a declarat astazi, pentru NewsIn, ca membrii CNA vor alege un nou presedinte in luna septembrie deoarece doi dintre membrii consiliului nu pot vota, in prezent, iar Parlamentul intra in vacanta saptamana viitoare.

"Majoritatea membrilor CNA au considerat ca este etic sa asteptam sa avem cvorum complet deoarece fiecare membru, potrivit Constitutiei, are dreptul sa aleaga si sa fie ales" a mai adaugat Gasparik.

Acesta a mai declarat ca :"in acest moment membrul CNA Dan Grigore este in concediu de boala, iar noul membru al consiliului, Valentin Nicolau, care il inlocuieste pe Ralu Filip, nu poate vota inca".

Postul de presedinte al CNA a ramas vacant dupa ce presedintele Ralu Filip a murit in data de 22 mai in urma unui infarct. in locul ramas liber in consiliu a fost numit, in data de 20 iunie, de plenul Parlamentului, Valentin Nicolau, propus de grupul PSD din Camera Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.