Dispare varianta print a ziarului „Realitatea Romaneasca“, una dintre investitiile in presa ale lui Ioan si Viorel Micula.
Incepind de luna viitoare, cotidianul "Realitatea Romaneasca" detinut de fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, va aparea doar in varianta electronica, ne-a declarat Gabriel Nastase, redactor-sef al publicatiei. "De dimineata (ieri-dimineata - n.red.) la redactie au venit reprezentanti ai patronatului care ne-au comunicat ca patronii au in vedere reorientarea ziarului in sensul ca, incepind de luna viitoare, acesta va aparea doar in editia online", ne-a spus Nastase.

Potrivit acestuia, acest lucru presupune si restructurarea ziarului, in conditiile in care departamentele de difuzare si paginare vor disparea. Totodata, se va face o restructurare si in rindul redactorilor. "Luni vor intra in preaviz 11 angajati, care nu fac parte din corpul redactional. Tot de saptamina viitoare vor incepe si discutiile individuale cu redactorii si conducerea", a mai precizat redactorul-sef al "Realitatii Romanesti". In momentul de fata, in redactie lucreaza aproximativ 60-70 de persoane, dintre care aproximativ 30 alcatuiesc corpul redactional.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.