Povestea lui Radu Donciu, functionarul public judecat pentru tradare.
Acesta a lucrat pentru Dinu Patriciu si Doru Badulescu, fost presedinte al Oficiului Privatizarii. Mihai Donciu, fostul consilier al ministrului comunicatiilor, judecat pentru tradare, a negociat contracte cu regimul dictatorului irakian Saddam Hussein. Donciu, personaj principal in reteaua Stantchev, are trecutul strans legat de doua nume politice importante - Dinu Patriciu si Doru Badulescu - si de afacerile cu petrol.

Unul dintre parlamentarii care au gestionat relatia Romania-Irak in perioada 2000-2004 ne-a declarat, sub protectia anonimatului: "Prin 2002, cand am fost la Bagdad, m-am intalnit cu Mihai Donciu, care incerca sa obtina o discutie la nivel inalt cu autoritatile de acolo. Din cate am inteles, il reprezenta pe domnul Badulescu si a reusit sa obtina o intalnire cu unul dintre consilierii lui Saddam Hussein. Atunci numele lui nu-mi spunea mare lucru, dar l-am recunoscut cand l-au arestat in dosarul privatizarilor".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.