Printul Paul de Romnia a declarat, ieri, la Alba Iulia, ca protocolul prin care domeniul Peles a fost retrocedat fostului suveran al Romniei, regele Mihai I, este ilegal si este suspendat printr-o cerere introdusa in instanta de avocatii sai.
Printul Paul a spus ca autoritatile romane si actualul ministru al Culturii, Adrian Iorgulescu, i-au promis ca va fi chemat la negocierile privind retrocedarea domeniului Peles, dar in final nu a fost anuntat cind s-au purtat discutiile. Paul a adaugat ca in aceasta situatie a introdus, prin avocatii sai, o actiune in instanta impotriva Ministerului Culturii si Cultelor si Prefecturii Prahova, prin care contesta protocolul de retrocedare a domeniului Peles.

"S-a spus ca s-a semnat un protocol, dar este total ilegal. Acest protocol nu este valid. Avocata mea a introdus acum o actiune in instanta si s-a suspendat acest protocol. Instanta va decide", a spus printul Paul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.