Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a confirmat ca Dida Dragan este propunerea liberalilor pentru CA al TVR, iar surse liberale au declarat ca desemnarea Didei Dragan a fost deja votata. Urmeaza ca si celalalt loc de membru plin n Consiliu, care revine PNL, sa faca obiectul unor discutii ulterioare. Potrivit unor surse, Ducu Bertzi este unul dintre candidatii cu sanse mari pentru ocuparea acestui post.
Premierului Calin Popescu Tariceanu ii revine sarcina de a-l alege pe cel care va reprezenta Guvernul in Consiliul de Administratie (CA) al televiziunii publice dintre Marcela Feraru, Ducu Bertzi si Vlad Velcu.

Dupa ce Parlamentul a respins raportul SRTv pe anul 2006, intregul Consiliu de Administratie al TVR a fost demis, iar grupurile parlamentare si comisiile de cultura au avut termen sapte zile, care a expirat in 30 mai, pentru a propune un inlocuitor al lui Tudor Giurgiu si un nou Consiliu. Grupurile parlamentare ale PSD au solicitat amanarea cu inca o saptamana a termenului pentru formularea propunerilor nominale in acest sens.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.