Un ofiter al Serviciului Roman de Informatii s-a sinucis, ieri, in incinta Academiei Nationale de Informatii, de pe strada Odai, din Capitala, imediat dupa ce si-a incheiat serviciul pe unitate.
Colegii tanarului, de 25 de ani, spun ca l-au gasit pe acesta spanzurat si au alertat imediat superiorii. El era absolvent al Academiei, in prezent fiind masterand al acestei institutii. Surse din cadrul SRI au declarat pentru Click! ca, pana in prezent, nu exista suspiciuni de crima, sinuciderea fiind evidenta, chiar daca nu s-a gasit nici un bilet lasat de el. Procurorii Parchetului Militar au declansat o ancheta care va elucida imprejurarile in care a avut loc sinuciderea, tinandu-se cont si de faptul ca ofiterii institutiei sunt testati din punct de vedere psihologic. Incidentul este primul caz de acest fel din istoria SRI. Trupul tanarului a fost transportat la INML "Mina Minovici", legistii urmand a stabili exact cauza mortii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.