Patronul echipei FC Steaua, Gigi Becali a lansat, ieri, intr-o conferinta de presa, un atac dur la adresa homosexualilor, carora le-a cerut sa nu mai vina la meciurile echipei sale disputate pe stadionul din Ghencea

Presedintele PNG a explicat apoi ca nu face discriminare, pentru ca nu interzice nimanui sa vina la stadion. "Discriminare? Discriminare e daca nu-i las sa vina. Care e discriminarea? Pot sa vina, sa se babardeasca si prin tufisuri pe acolo, am vreo problema eu?", a spus Becali.

Becali s-a interesat la unul din bodyguarzii sai cand este programata parada gay, manifestare pe care patronul stelist a catalogat-o drept o miscare satanista, aducand in discutie si incidentele petrecute la parada desfasurata anul trecut: "Mai le faceti vreo actiune, mai le pregatim vreo surpriza? Cu oua... Nu le pregatim nimic, nu? Ca ne baga la discriminare, ne dau in judecata. Sa faca parada cata vor ei. N-ai vazut in Rusia? Pac-pac. N-ati vazut ce a zis primarul Moscovei? Parada satanista, asta inseamna, si i-a luat la tocat".

De asemenea, Gigi Becali a incercat sa arate intelegere fata de persoanele gay spunand ca nu are nimic impotriva lor, dar s-a aratat total indignat de faptul ca se organizeaza o parada a acestor persoane care isi fac astfel propaganda. "N-am nimic cu ei, dar pentru ce fac parada, nu inteleg. Sa se intalneasca in parc, 300, 500, sa faca un spectacol, n-am nimic, dar parada, propaganda? Nu e normal. Faceti, inchiriati sala, intalniti-va intre voi, pupati-va, faceti ce vreti. Daca faceti propaganda vad copiii, si o sa spuna ca e bine asa. Daca e bine asa, fac si ei la fel, nu?", a afirmat Becali.

Freddie Mercury considerat satanist

Gigi Becali vizeaza o schimbare radicala in randul suporterilor echipei Steaua, declarand ca de acum incolo la stadion se va asculta muzica bisericeasca, de pace si prietenie, si nu "muzica lu' dracu'", cantata de Freddie Mercury, fostul solist al trupei Queen, decedat in 1991 fiind catalogat de Becali drept "satanist". "O sa vedeti cum o sa fac si cu galeria. Pac, muzica religioasa inainte de meci. Mie asa-mi place, eu platesc... Nu mai e aia cu distrug, fac, dreg, a lui Mercury, sau cum il cheama, pe nebunul ala, homosexualul.

De ce sa pun asa ceva, sa se distruga intre ei jucatorii, sa se omoare? Pun muzica de pace, de prietenie, de joc, de omenie. Nu facem distrugeri, sa ne rupem picioarele. Sa vezi, nici accidentari n-o sa fie asa multe. Cine nu vrea, sa nu vina. Cine vrea muzica lui dracu' n-are ce cauta in Ghencea. Muzica lu' satanistu' ala, cine vrea, sa se duca la dracu", a declarat patronul Stelei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.