Alexandru Sassu, membru al PSD, a fost desemnat de partid, ieri, reprezentant in Consiliul de Administratie (CA) al televiziunii publice

Dupa ce PSD a facut public numele reprezentantilor, surse sigure ne-au dezvaluit ca Alexandru Sassu va fi numit in fruntea Televiziunii Romane. Desi am incercat sa-l contactam pe acesta, pe tot parcursul zile de ieri, nu a fost de gasit. Intrebati "Pe cine v-ati dori in fruntea televiziunii publice?", mare parte din oamenii de televiziune chestionati au evitat sa raspunda. Acestia nu ne-au putut impartasi nici macar o idee despre cum ar vrea sa fie seful ideal. Marian Voicu, membru al CA, ne-a spus, insa, ca toata lumea se gandeste la asta si abia asteapta sa vada cine va veni la conducererea institutiei. "Ne dorim ca persoana care va fi desemnata sa aiba abilitati manageriale, in primul rand, sa nu duca institutia foarte aproape de politic", ne-a spus Voicu.

Alexandru Sassu, membru al PSD, a fost desemnat de partid, ieri, reprezentant in Consiliului de Administratie al televiziunii publice. Din surse sigure, am aflat ca Sasu va fi numit in fruntea institutiei. Desi am incercat sa luam legatura cu acesta, pe tot parcursul zile de ieri, Sassu nu a fost de gasit.

Conducerea PSD si-a desemnat, ieri, reprezentantii partidului in Consiliul de Administratie (CA) al TVR. "Prin votul Biroului Permanent National, cei pe care i-a desemnat partidul sunt Alexandru Sassu, Anne Juganaru, Victor Socaciu, iar ca supleanti ai acestora, Vasile Ahile, Dumitru Pelican si Lucian Purcareanu", a afirmat Mircea Geoana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.