Pe cand intreaga tara vorbeste de taxa de autostrada, romanii mai inventivi exploateza nevoile oamenilor facand bani din taxa de... toaleta.
Astfel ca de curand, cativa romani ce locuiesc in satele din apropierea autostrazii Bucuresti-Constanta s-au gandit sa faca un ban "cinstit" postandu-se in fata toaletelor (a celor care functioneaza) pe autostrada si cer o taxa de 1 leu pentru a beneficia de ceea ce este facut din bani publici.

Din fericire, in fata toaletei nu este postat intregul sat, astfel ca, luat la bani marunti, sateanul isi cam ia talpasita si te poti bucura in liniste de ceva facut din banii tai. Daca esti insa mai "slab de inger", ii cam dai banii fara a beneficia de niciun avantaj. Sfat: nu dati bani acestor oameni iar ca sa va distrati, intrebati-i de chitanta. Daca devin insa agresivi, amenintati cu apelarea serviciului 112. Functioneaza instantaneu, sateanul renuntand momentan la afaceri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.