Adevarul Holding acuza Ringier Romania ca, timp de mai multe luni, a descarcat fraudulos, de pe serverul tipografiei Fed - Grupul Dragoprint, pagini intregi din editiile tabloidului Averea (actualul Click!), pentru a copia stiri ce ulterior aveau sa apara in editia a doua a Libertatea (Ringier).
Directorul general al Adevarul Holding, Razvan Corneteanu, a declarat ca primele semnale referitoare la o posibila copiere au venit in noiembrie-decembrie 2006, de la angajatii ziarului. Conform lui Razvan Corneteanu, Averea (Click!) se tipareste dupa prima editie a Libertatea si inainte de cea de-a doua, fapt ce le-ar fi permis celor de la Ringier sa includa materialele copiate in editia a doua. Corneteanu a povestit ca a inceput sa faca verificari si, in urma cu doua-trei saptamani, l-a instiintat pe C.T. Popescu (presedintele Clubului Roman de Presa).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.