Politia de Frontiera Romana a anuntat ieri capturarea in Austria, a celui mai mare traficant de droguri din lume, cetateanul iranian, Osseim Karini, stabilit de 15 ani la Bucuresti, de unde coordona retele de traficanti de stupefiante aflate pe mai multe continente.
Potrivit autoritatilor, iranianul a fost urmarit aproape doi ani de politistii de frontiera romani impreuna cu ofiteri ai Serviciului de Informatii Externe (SIE), politisti din SUA, Olanda, Turcia, Marea Britanie si Germania. Karini coordona din Romania o filiera internationala, care actiona pe teritoriul mai multor state. Drogurile, fabricate in Afganistan si distribuite sub coordonarea lui Ossein Karini, erau la mare cautare in Europa, Asia, si America. Reteaua condusa de iranian era formata din sute de persoane, incepand de la cultivatori pana la distribuitori. Potrivit Politiei de Frontiera, cazul lui Ossein Karini a fost monitorizat si de Drugs Enforcement Administration (DEA) din Statele Unite ale Americii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.