Politistii asteapta rezultatul necropsiei lui Sorin Gatu, var de gradul doi cu Traian Basescu, precum si expertiza tehnica a masinii pentru a stabili, cu exactitate, cauzele mortii acestuia in accidentul rutier petrecut pe raza comunei Gorban, au declarat surse din politie.

Sorin Gatu, de 48 ani, var de gradul doi cu presedintele suspendat Traian Basescu, a murit, duminica, in urma unui accident rutier petrecut pe raza comunei Gorban, in timp ce se indrepta spre mitingul PD de la Iasi.

Surse din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au declarat pentru NewsIn ca accidentul rutier in care a decedat Sorin Gatu a avut loc duminica dimineata, la ora 7.20, in drum spre municipiul Husi, in localitatea Scoposeni, intr-o zona in care nu prea au loc accidente rutiere.

"A plecat dimineata spre miting. Am fost informat ulterior ca a murit intr-un accident de masina. El e nepotul meu, e var de al doilea cu Traian Basescu", a declarat pentru NewsIn, Mircea Gatu, unchiul lui Traian Basescu si al lui Sorin Gatu. Potrivit politistilor, Sorin Gatu a pierdut controlul asupra masinii, in localitatea Scoposeni si s-a izbit de un podet de beton aflat pe marginea drumului. Politistii au gasit in masina varului lui Traian Basescu, un Seat-Toledo, fluturasi pro-Basescu. La sfarsitul anilor �50 si inceputul anilor �60, Traian Basescu isi petrecea vacantele in comuna Gorban, la bunicii lui.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.