"Voi propune Consiliului General in prima sedinta sa constituim o comisie la nivelul consiliului, care este concedentul legal si contractual, pentru a putea sa incepem renegocierea contractului", a precizat Videanu citat de NewsIn.

De asemenea, Adriean Videanu a mai spus ca astfel se creeaza si un blocaj la nivelul sectoarelor. Totodata, edilul a mai spus ca unele investitii de la nivelul sectoarelor "au fost facute si de catre Municipalitate si de catre sectoare, in conditiile in care acestea trebuiau sa fie realizate de societatea Apa Nova".

Videanu sustine ca serviciile societatii Apa Nova, care este concesionarul serviciului de apa si canalizare din Capitala, sunt discutabile, iar clauzele din contractul pe care aceasta l-a semnat cu Municipalitatea nu sunt respectate.

In ceea ce priveste amenzile pe care Apa Nova trebuie sa le achite catre Autoritatea din primarie care verifica activitatea societatii (ARBAC), primarul general a precizat ca amenzile vor ramane valabile, chiar daca va fi renegociat contractul.