Purtatorul de cuvint al Ministerului Afacerilor Externe, Corina Vintan, si-a depus vineri demisia din functie la cabinetul ministrului, urmind a asigura interimatul pina la desemnarea viitorului titular al functiei.
Referitor la aceasta demisie, ministrul Adrian Cioroianu a declarat: "Am primit astazi cererea de demisie a doamnei Corina Vintan, careia doresc sa ii multumesc pentru profesionalismul cu care si-a adus la indeplinire sarcinile de serviciu, atit ca purtator de cuvint, cit si ca director general al Directiei Comunicare, si mi-ar face placere ca si in viitor sa lucram impreuna in domeniul comunicarii".

Corina Vintan a declarat vineri pentru NewsIn ca demisia sa este un gest "natural" dupa schimbarea conducerii MAE si ca si-a argumentat gestul, in discutia avuta cu ministrul Cioroianu, prin necesitatea ca acesta sa isi faca propria echipa, un purtator de cuvant fiind o emblema a noii viziuni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.