Gordon Brown, cel mai probabil candidat al Partidului Laburist la functia de premier al Angliei, a avut in tinerete o legatura amoroasa cu Principesa Margareta, fiica Regelui Mihai
Informatia a fost confirmata pentru publicatia britanica Sunday Mail de Aysha Cockshott, una dintre fostele colege de facultate ale lui Brown, care a facut parte la acea vreme din "echipa de campanie" ce l-a ajutat pe acesta sa cistige functia de rector al Universitatii din Edinburgh. Se intimpla in 1974, exact atunci cind, potrivit lui Aysha Cockshott, Brown ii cistigase inima Principesei Margareta - acum casatorita cu Printul Duda.

"Gordon era un tip extrem de inteligent, sincer, si reprezenta o companie extraordinara", a mai declarat Aysha Cockshott pentru publicatia citata de Hotnews.ro. Stirea despre legatura celor doi a mai aparut, cu ani in urma, si in The Guardian, care a facut o trecere in revista a agitatei vieti amoroase a lui Gordon Brown, acum ministru al Finantelor si potential urmas al lui Tony Blair la sefia laburistilor si in fruntea Guvernului. La acea vreme, Principesa Margareta a declarat ca "intre noi a fost o relatie extrem de frumoasa. Nu am incetat sa-l iubesc, dar intr-o zi am decis ca nu-l mai interesa nimic altceva in afara de politica".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.