Pompierii militari din Constanta au intervenit sambata dimineata pentru a stinge incendiul izbucnit la un beach-bar din statiunea Mamaia.

Constructia, ridicata din lemn si stuf nu era inca in folosinta si a ars aproape in totalitate. Din primele cercetari s-a stabilit ca focul a fost pus intentionat si, cel mai probabil vinovati sunt un grup de tineri aflati in vacanta care au chefuit pe plaja toata noaptea, iar spre dimineata s-au distrat aprinzand focul. Beach-barul, cu o suprafata de 60 mp, s-a facut scrum, iar pompierii au evaluat paguba de 3.000 lei.Sambata noaptea, pompierii au mai intervenit la un caz care a starnit panica printre turistii cazati la Hotelul Dacia, din statiunea Mamaia. Acoperisul a luat foc din senin, iat turistii cazati la ultimul etaj s-au trezit din cauza fumului gros din camere. Din primele cercetari, se pare ca incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un proiector.

Iubirea, foc mare

O tanara de 20 de ani si-a dat foc pentru ca a fost parasita de iubit. Victorita Mocanu, din comuna Saraiu, judetul Constanta, a ajuns la spital in noaptea de vineri spre sambata, cu arsuri de gradele I, II si IV pe 50% din suprafata corpului. Vineri, fata s-a intalnit cu iubitul ei, Iulia T, cioban in comuna, care i-a spus ca doreste sa rupa relatia pe care o aveau de patru luni. Cuprinsa de disperare, Victorita l-a implorat pe cioban sa nu o paraseasca, dar acesta fost de neinduplecat, asa ca tanara a plecat spre locuinta unei prietene, situata langa biserica din localitate. I-a povestit acesteia ce i s-a intamplat si, fara prea multe cuvinte, a iesit in curte, a luat o sticla cu motorina, s-a stropit pe haine si a scaparat un chibrit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.